Bog: Ord for ord mod lyset

150,00 DKK Inkl. moms

Bog

af Birgithe Bjerre Holse

Indhold:  80 sider med mørke sider og lys tekst.

Læs mere om bogen i beskrivelsen nedenunder

Bog sendes personlig af mig, Birgithe Bjerre Holse

  • Ønsker du en signatur eller hilsen fra mig i bogen, kan du skrive dette i feltet “Bemærkninger til ordren” når du når til kassen.
  • Ønsker du en bestemt hilsen til dig selv eller en anden, skal du skrive hilsen i feltet “Bemærkninger til ordren” når du når til kassen.

Ønsker du nogle af de overstående i feltet “Bemærkninger til ordren”, frafalder fortrydelsesretten samt retuneringsretten, når du godkender betalingen. Læs mere her.

44 på lager (kan bestilles som restordre)

Kategori:

Beskrivelse

ORD FOR ORD MOD LYSET er om min vej fra depressionens mørke tilbage til lyset.

Igennem digte viser jeg et glimt af, hvordan min depression så ud indefra. Fra, hvordan det var at føle intet, mens tankerne myldrede frem om alt det, jeg gerne ville føle. Og til at komme tilbage til at føle alt igen og stadig kæmpe med tusindvis af tanker. Skrivningen var mit redskab til at redde mig selv fra mit kaos af mørke og overvældende mange tanker.

Digtene er her og nu digte, skrevet mens jeg var midt i depressionen og på vej ud af den. Senere har jeg bundet digtene sammen med historien fra perioden for at vise hvordan resten af tiden så ud, når jeg ikke skrev.

I dag er jeg kommet ud af depressionen, men har stadig mén, som jeg nok aldrig helt slipper af med. Jeg håber, at jeg med ORD FOR ORD MOD LYSET kan give et glimt ind i et mørke, der for mange kan være en gåde og derfor svær at forstå. Vi har brug for mere forståelse for en sygdom, som vi ikke snakker så meget om, men som er så udbredt i Danmark, at det er blevet en folkesygdom. Lad os tale om det, ikke tie.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bog: Ord for ord mod lyset”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.